Home Nieuws Dorpsraad Unie van Melissant Verenigingen Bedrijven Kalender

Voorjaar/Zomer Kledingmarkt

In de Melishof van 0900 tot 1200 uur, pin aanwezig

Geplaatst 31-3-2022

๐—˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—š๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ป๐˜

Het wordt steeds mooier weer en we hebben weer zin in ‘gezelligeit’ in Melissant! Daarom organiseren we als Feestcommissie op zaterdag 26 maart a.s. van 12.00 tot 19.00 uur een Geiten(voorjaars)markt. De markt wordt georganiseerd nabij verenigingsgebouw 'Melishof', Binnenweg 59-61 in Melissant, welke ook geopend is deze dag. Er zijn buiten zo’n 20 kramen aanwezig met food en non-food producten. Van woonaccessoires tot hondenspeeltjes en van zelfgemaakte kaarten tot sieraden. Ook kun je o.a. suikerspinnen, stroopwafels, pizza’s, wildproducten, pulled pork, gerookte knooflookstrengen en rundvleeshamburgers kopen. Iedereen is welkom om gratis een kijkje te komen nemen. Daarnaast is er voor kinderen de mogelijkheid om op een eigen kleedje spulletjes te verkopen (meld je vooraf even aan via feestcommissiemelissant@gmail.com) en ook genoeg te doen zoals springkussens, schminken bij ‘Vlindervriendjes’, alpaca’s, knuffelhoek met konijntjes, koor 'de Geitenbreiers, Tennisclub Melissant is geopend en je kunt een wedstrijdje voetballen in de pannakooi.
Geplaatst 22-3-2022

Speeltuin de Klimgeit

Meldingen van Anne Marijke van Gemeente Goeree Overflakkee:
-    Melding touwbrug is doorgegeven aan mijn collega; wordt gerepareerd.
-    Glijbaan; schade coating betreft vuurwerkschade en is niet te herstellen. Glijbaan wordt vervangen door een aluminium exemplaar. Het is wel jammer dat de oranje glijbaan nu wordt vervangen door een “standaard” model, maar deze is meer “hufterproof”
-    Babyschommel is besteld.
-    Boomplantdag Klimgeit: zal plaatsvinden op woensdagochtend 16 maart. Beide scholen doen mee.

Geplaatst 10-2-2022

Kramen te huur bij AC HHG Melissant

Sinds 2021 hebben wij een 30 tal marktkramen gekocht. Deze zijn te huur voor iedereen die ze nodig mocht hebben.

U kunt contact opnemen met Dhr. J. Melissant. (06-15420552)

Hier onder staat een prijzen lijst.

• Huur: €15,-

• Transport vanaf 5 kramen: €15,- (voor het brengen en ophalen.)

De marktkramen hebben een blad van 1.20 x 4.20m en een wit zeil.

Geplaatst 10-2-2022

Wintermarkt

Vrijdagmiddag 17 december is de Voorstraat en het Plein in Melissant gevuld met leuke kramen met een grote diversiteit aan koopwaar. Er zijn food- en non-food kramen aanwezig. Van pizza tot hotdogs, van warme chocolademelk tot (gluh)wijn en van woondecoratie tot zelfgemaakte kaarten, maar ook woondekens en streek artikelen. Kom gezellig langs om een kijkje te nemen bij de ongeveer 20 kramen.

Daarnaast is er voor de kinderen ook genoeg te doen zoals een draaimolen, springkussen en de mogelijkheid tot schminken en glittertattoo’s. Ook zijn er een sneeuwballen en golfspel om te spelen. Waarschijnlijk zijn er ook enkele snelle auto’s te bekijken en misschien komt er nog een bekende youtuber langs! Er staat een grote echte kerstboom en de Kerstman komt zelf ook nog even langs.

De markt is geopend tussen 12.00 en 17.00 en toegang is gratis, maar wel alleen toegankelijk met een coronatoegangsbewijs.

Supermarkt is bereikbaar zonder QR-code!

Handige tips